Tekenanalyses

en

Ieder Op Eigen Wijze tekenclub

 

 


Tekenanalyses

Heb jij een binnenvettertje thuis? Je hebt het idee dat er iets dwars zit bij je zoon/dochter. Je merkt het aan alles, het slaapt moeilijk in, het heeft dromen, je zoon/dochter wil niet meer naar school, elke ochtend is het een drama. Maar ze vertellen niet wat er speelt. Lukt er iets niet op school? Worden ze gepest? Lopen ze op hun tenen?

Weet dat een tekening je kan helpen!

Tekenen is communiceren met jezelf en de ander. Een tekening kan ons iets vertellen zonder dat we er woorden voor nodig hebben.

Als een kind tekent vertelt het iets over zichzelf. Hij is die boom, dat poppetje, dat huis. Een tekening is een veilige manier om je te uiten en iets over jezelf te vertellen. Een tekening is net een spiegel, een spiegel waar je belevingswereld zichtbaar wordt.

Een tekening geeft ons de kans om zichtbaar en hoorbaar te luisteren naar het getekende verhaal, want kinderen zijn nergens zo mededeelzaam als in een tekening die ze maken.

(Tekenen is meer)

 

Heb je hier interesse in of wil je wat meer informatie? Neem dan even Contact op. Ik help je graag. Na die ene sessie en nabespreking, mocht er iets uit de tekening komen waar hulp bij gewenst is, ben je bij mij voor hulp natuurlijk van harte welkom als je dat wilt. Kan ik je niet helpen , help ik je een andere oplossing te vinden. Kosten €100,00 (=1 uur tekenen, analyse, en nabespreking)


Ieder Op Eigen Wijze tekenclub

 

Tekenen is belangrijk voor kinderen. Belangrijk voor de motorische-, creatieve-,  en sociaal emotionele ontwikkeling van je kind. En in een tekening kunnen emoties zonder woorden tot uiting komen, en kan je kind geholpen worden.
 

MAAR buiten dit alles is tekenen natuurlijk gewoon LEUK!

 
Daarom dit jaar iets nieuws in de praktijk, iets wat ik eigenlijk al heeeeeeel lang wil.

De Ieder Op Eigen Wijze TEKENCLUB!

 

In een groepje van maximaal 6 kinderen, gaan we samen leuke dingen doen met tekenen. Ieder op zijn eigen manier en naar eigen kunnen. Het is geen tekenles van 'zo teken je een dier of zo een portret', maar we oefenen wel andere belangrijke dingen en de kinderen worden uitgedaagd om eigen fantasie te gebruiken. En het fijne is, de uitspraak IK KAN NIET TEKENEN gaat niet op.
 
OOOO, ik heb er zo'n zin in. Heb jij zo'n creatieveling thuis waar dit perfect voor zou zijn of juist een kind dat een beetje aangemoedigd hier in moet worden? Kijk dan in de Agenda voor de data en dan is je kind van harte welkom na aanmelding.