WORKSHOPS

VOOR OUDERS EN ANDERE OPVOEDERS

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Dat is het motto van deze workshops. Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met de concrete tips en handvatten uit deze workshop leer jij je kind (en jezelf) beter te begrijpen en weet je hoe je voortaan kunt reageren op vervelend/lastig gedrag op zo’n manier dat je je kind kunt helpen bij het leren omgaan met zijn emoties. Je ervaart direct meer rust en minder strijd!

 

4 -DELIGE WORKSHOP
SOS Hooggevoelige KINDEREN EN EMOTIES voor ouders en andere opvoeders

 

Deze workshop is voor ouders en opvoeders. In deze workshop wordt specifiek ingegaan op emoties en gedrag bij hooggevoelige kinderen, omdat het bij hen soms net even anders werkt. Deze workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van +/-2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten wordt nader ingegaan op de lastigste basisemoties boosheid, angst en verdriet; alledaagse emoties die regelmatig voor vervelend of ongewenst gedrag zorgen en voor machteloosheid in het opvoeden. En dan vooral bekeken vanuit het hooggevoelige kind. Natuurlijk is er ook ruimte voor de basisemotie blij. Want deze zorgt voor veerkracht en balans.

Kosten: €125 pp

Inclusief de “Gids over emoties bij kids” geschreven door Susan van Asten, grondlegger van de SOS workshops en trainingen.

INTRODUCTIE WORKSHOP
SOS KINDEREN EN EMOTIES voor ouders en andere opvoeders

Emoties zijn soms best lastig. Daar waar we het normaal vinden dat een kind moet leren lopen en praten, vergeten we vaak dat een kind ook moet leren omgaan met emoties. In deze workshop krijg je inspiratie en enkele concrete tips om direct toe te kunnen passen.

Kosten : €15 per persoon

 

3 -DELIGE WORKSHOP
SOS KINDEREN EN EMOTIES voor ouders en andere opvoeders

 

In 3 bijeenkomsten van +/-2,5 uur bied ik je volop informatie en handvatten hoe je om kunt gaan met de basis-emoties van kinderen: Boos, Bang en Bedroefd en natuurlijk Blij. 

Emoties zijn soms best lastig. Daar waar we het normaal vinden dat een kind moet leren lopen en praten, vergeten we vaak dat een kind ook moet leren omgaan met emoties.  Hierbij sta je ook stil bij je eigen emoties, want je kind leert van jou.
Kosten: €95 pp.
Inclusief de “Gids over emoties bij kids” geschreven door Susan van Asten, grondlegger van de SOS workshops en trainingen.

 

Voor kinderen is het natuurlijk helemaal super als beide ouders samen deze workshop gaan volgen. Heb je daar interesse in neem dan contact met mij op want dan heb ik een interessante aanbieding.

3-delige workshops 'SOS peuters en emoties' en 'SOS pubers en emoties', bestaan ook tot de mogelijkheid.

Voor meer info neem dan even contact met mij op.