Ieder Op Eigen Wijze....................Theekransjes

 

Oprechte aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven!

Theekransjes

 

Ieder Op Eigen Wijze organiseert regelmatig theekransjes.

Theekransjes?

Ja, theekransjes.

En dan bedoel ik geen stijf theepartijtje voor dames die theedrinken met hun pink omhoog, maar theekransjes zoals in de definitie die de landelijke community Theekransjes.nl ( waar Ieder Op Eigen Wijze bij aangesloten is) er aan gegeven heeft:

 

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee(of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.

 

Soms hebben de Theekransjes een bepaald thema(van lief en vrolijk, tot stoer, spannend, verdrietig, noem maar op), soms zijn ze voor een specifieke groep kinderen of (jong) volwassenen en soms een combinatie van groepen zoals bijv. kind-ouder, kind-grootouder.

We drinken thee(of iets anders) uit mooie kopjes, eten wat lekkers, kletsen wat en doen iets creatiefs.

Theekransjes zijn geen therapeutische sessies maar door met elkaar te genieten van elkaars gezelligheid, oprechte aandacht en met elkaar op een ontspannen manier kunnen delen, hoop ik dat een ieder weggaat met een gevoel dat ze niet alleen zijn.

Want oprechte aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven!

 

Wil je/wilt u een keer deelnemen aan een theekransje? Gezellig!

Data kunt u vinden in de agenda en op mijn facebookpagina .

Heeft u wensen voor een speciaal onderwerp/ leeftijdsgroep voor een theekransje? Neemt u dan a.u.b. contact met mij op.